Vakmanschap

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en vertrouwen. Van de initiatieffase tot het eindresultaat staan wij u bij met ons kwaliteitsadvies en onze aanpak. We respecteren het door u in ons gestelde vertrouwen en combineren vakmanschap met toewijding en zorg. Een goede en open communicatie is voor ons vanzelfsprekend. Daarom plannen wij ook op regelmatige basis een voortgangsgesprekmet u. Op die manier weet u precies hoe het project loopt en kunnen we uw vragen direct beantwoorden. Kortom; Authentieke Bouw luistert naar u! 

Maatwerk

Onze ervaren specialisten kennen de risico’s van het vak en leveren resultaatgericht maatwerk. Wij werken op basis van vooraf overeengekomen afspraken en checken tijdens een project zowel tussentijds als achteraf of de resultaten zijn zoals we met elkaar hebben afgesproken.

Onze werkplaats

Bij traditioneel vakmanschap en maatwerk hoort goed gereedschap. In onze werkplaats hebben wij alle gereedschap en apparatuur die nodig is om vakwerk af te leveren. Neem een kijkje in onze werkplaats

Werkwijze

 • Initiatieffase  

  Alles begint met een droom; uw idee voor een woning of bedrijfspand. Samen gaan we om tafel om tijdens een goed gesprek een eerste aanzet te maken tot een plan.

 • Ontwerpfase  

  Uw idee krijgt vorm op papier. We tekenen met onze kennis en kunde en naar uw wensen het  ontwerp voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

 • Prijs- en contractfase 

  Wij maken een heldere en transparante offerte. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Als u akkoord bent volgt de contractondertekening.

 • Voorbereidingsfase

  Het plan wordt verder uitgewerkt. We gaan aan slag met de keuze van materialen en het bestellen daarvan. Omdat wij maatwerk leveren is een goede voorbereiding en tijdplanning essentieel.

 • Uitvoeringsfase

  Tijd om te bouwen! Onze vakmensen gaan werken aan uw droom. Tijdens het hele bouwproces komen we regelmatig bij elkaar om de voortgang samen te bespreken. Zo blijft u op de hoogte van het bouwproces.