Nieuwbouw

Authentieke bouw heeft veel ervaring met nieuwbouwprojecten in oude, authentieke stijl. Wij houden van vakwerk en een traditionele bouwmethode.

Wij bouwen zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Onze mensen zijn flexibel en het is een uitdaging om uw persoonlijke wensen in het project te verwerken. En altijd geldt dat we samen aan de slag gaan voor het mooiste eindresultaat. Dankzij een helder prijsoverzicht van de meer- of minder werkzaamheden en een basisprijs komt u tijdens de bouw niet voor financiële verrassingen te staan.

Wij staan voor kwaliteit en vertrouwen, bovendien is bij ons afspraak ook echt afspraak. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw nieuwbouwproject zorgeloos verloopt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens voor inspiratie naar onze gerealiseerde nieuwbouwprojecten. Kijk hier!

 

Werkwijze

 • Initiatieffase  

  Alles begint met een droom; uw idee voor een woning of bedrijfspand. Samen gaan we om tafel om tijdens een goed gesprek een eerste aanzet te maken tot een plan.

 • Ontwerpfase  

  Uw idee krijgt vorm op papier. We tekenen met onze kennis en kunde en naar uw wensen het  ontwerp voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

 • Prijs- en contractfase 

  Wij maken een heldere en transparante offerte. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Als u akkoord bent volgt de contractondertekening.

 • Voorbereidingsfase

  Het plan wordt verder uitgewerkt. We gaan aan slag met de keuze van materialen en het bestellen daarvan. Omdat wij maatwerk leveren is een goede voorbereiding en tijdplanning essentieel.

 • Uitvoeringsfase

  Tijd om te bouwen! Onze vakmensen gaan werken aan uw droom. Tijdens het hele bouwproces komen we regelmatig bij elkaar om de voortgang samen te bespreken. Zo blijft u op de hoogte van het bouwproces.