Restauratie

Prachtig vinden wij ze; historische gebouwen in Nederland. Wij vinden het dan ook een mooie uitdaging om deze te mogen restaureren! Onze liefde voor oude, authentieke materialen en traditioneel vakmanschap kunnen wij hier helemaal in kwijt.

Restauraties worden alleen uitgevoerd bij oude gebouwen met een cultuurhistorische waarde die functioneel volledig in tact moeten blijven, bijvoorbeeld een stadhuis, een kerk, een begijnhof, een molen of een kasteel. Bijna altijd kunt u voor zo'n restauratie een beroep doen op subsidies en de hulp van Monumentenzorg. Wij begeleiden u hier graag bij. Ook zorgen wij voor het contact met de verschillende restauratoren.

Benieuwd naar onze restauratieprojecten? Kijk hier!

Werkwijze

 • Initiatieffase  

  Alles begint met een droom; uw idee voor een woning of bedrijfspand. Samen gaan we om tafel om tijdens een goed gesprek een eerste aanzet te maken tot een plan.

 • Ontwerpfase  

  Uw idee krijgt vorm op papier. We tekenen met onze kennis en kunde en naar uw wensen het  ontwerp voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

 • Prijs- en contractfase 

  Wij maken een heldere en transparante offerte. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Als u akkoord bent volgt de contractondertekening.

 • Voorbereidingsfase

  Het plan wordt verder uitgewerkt. We gaan aan slag met de keuze van materialen en het bestellen daarvan. Omdat wij maatwerk leveren is een goede voorbereiding en tijdplanning essentieel.

 • Uitvoeringsfase

  Tijd om te bouwen! Onze vakmensen gaan werken aan uw droom. Tijdens het hele bouwproces komen we regelmatig bij elkaar om de voortgang samen te bespreken. Zo blijft u op de hoogte van het bouwproces.