Onze klanten over ons

Wij worden blij van tevreden klanten. Daar doen wij altijd onze uiterste best voor.

Onze huidige klanten beoordelen ons met een ruime acht.

 

Renovatie woonboerderij, Fam. Kemperman te Huissen

Op zoek naar een andere woning kwamen wij een huis tegen gelegen aan de rand van het buitengebied van Huissen. Het was een vroegere boerderij gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw. Het was al meerdere keren verbouwd en daarbij behoorlijk onder handen genomen. Echter bij deze eerdere verbouwing was de oorspronkelijke “oude boerderij stijl” vrijwel volledig verloren gegaan.

We wilden dit huis kopen en vervolgens laten verbouwen waarbij we de oorspronkelijke elementen van de oude boerderij zowel van buiten als van binnen terug zouden willen brengen. Maar dat konden wij natuurlijk niet zelf doen.

Onze keuze voor een aannemer viel op Bouwbedrijf Van Gameren uit Gendt. We wisten dat dit bedrijf gespecialiseerd is in renovatie en ze hadden ook verschillende oude en monumentale gebouwen in Huissen en omgeving opgeknapt. In een eerste gesprek dat we hadden met de directeur Rob Melchels wekte hij meteen vertrouwen vanwege de overduidelijke kennis van zaken, duidelijke communicatie en visie op de planning en uitvoering van onze verbouwing.

Met een door Rob aanbevolen architect hebben we de plannen voor de verbouwing van het huis, zowel van binnen als van buiten, gemaakt. Vervolgens heeft van Gameren op basis van de tekeningen een planning en een kostenraming gemaakt waarna wij het startsein gaven voor de verbouwing. De verbouwing werd een intensief en zeer groot project dat, zoals gepland 5 maanden heeft geduurd. Tijdens de verbouwing was heel duidelijk merkbaar dat het team van Van Gameren grote kennis heeft van historische bouwtechnieken. Dit was heel belangrijk op bepaalde momenten. Met deze kennis heeft Van Gameren het ontwerp van de architect nog op een aantal punten weten te verbeteren waardoor het nog mooier uitpakte en in lijn met hoe in de jaren 20 van de vorige eeuw dergelijke panden werden gebouw. Dit was bijvoorbeeld het geval voor de dragers van de gebinten die we in de woonkamer en gang terug wilden brengen. Tijdens de verbouwing kwamen we natuurlijk ook onverwachte verassingen tegen, ook leuke. Zo bleek nadat de verf van de voorgevel was verwijderd voor middel van zandstralen, dat het schoonmetselwerk er nog heel mooi uit zag. Dit was onverwacht en we hadden gepland om na vervanging van alle voorgevel kozijnen en aanvullen van het metselwerk de voorgevel aan te smeren. Maar nadat de verf van de voorgevel verwijderd was wilden hier graag van afwijken. Zo kwam Van Gameren met het voorstel om het metselwerk rondom de nieuwe kozijnen aan te vullen met dezelfde stenen, maar dan wel 100 jaar jonger, en deze ook te zandstralen zodat ze dezelfde uitstraling kregen als de oude stenen. Om het helemaal af te maken stelden ze ook een knipvoeg voor. We hebben het zo laten maken en het is absoluut prachtig geworden.

Alle kasten in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, toiletten en de keuken zijn door de afdeling Interieurbouw van Van Gameren gemaakt. Alles maatwerk en exact volgens de tekeningen van de architect.

Tijdens de bouw hadden we intensief contact met de uitvoerder (Stefan Neijenhuis) over technische aspecten en planning en met directeur Rob Melchels over planning en kosten. Eens per week hielden we een bouwoverleg met Rob en de uitvoerder (Stefan) samen en waar nodig met andere technici vanuit het team van Van Gameren of van extern.

De medewerkers van Van Gameren die we vaak tegenkwamen wanneer we overdag gingen kijken of voor of na een bouwoverleg waren altijd in voor een praatje of korte toelichting en allemaal ontzettend enthousiast met het project bezig. Leuk om te zien voor ons!

Een aantal eigenschappen van het team van Van Gameren met de uitvoerder (Stefan) en directeur Rob Melchels vooraf waren cruciaal voor onze zeer geslaagde verbouwing. Allereerst uitstekende kennis van zaken, duidelijke en eerlijke open communicatie, een goed netwerk van samenwerkingspartners en afspraak is afspraak. Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat van de verbouwing en over hoe Van Gameren ons door deze verbouwing heeft begeleid en de klus netjes op tijd heeft kunnen afronden zodat wij op de geplande datum konden verhuizen naar onze nieuw woning.

Rob, Stefan en team Van Gameren hartelijk bedankt!

 

Uitbreiding en renovatie woonhuis Fam. Keizers te Huissen

Wij zijn verhuisd naar ons nieuwe gerenoveerde woonhuis met annex kantoor voor mijn bedrijf. Rob, de eigenaar, en ik kenden elkaar niet. Zoals gebruikelijk, zeker als je in een nieuwe omgeving komt, probeer je een eerste selectie te maken van aannemers. Eén van de criteria hiervoor was dat de aannemer niet te groot moest zijn, om een persoonlijke benadering te waarborgen. Na een intensieve selectieprocedure zij wij met Rob, als eigenaar van Aannemersbedrijf Van Gameren, met de neus in de boter gevallen. Dit bedrijf kent als motto value for money. Zijn buitengewoon klantvriendelijke meedenkende benadering is een verademing voor een klant, die (zoals ik) niet dagelijks hiermee te maken heeft. Rob straalt dit tevens uit naar zijn medewerkers. Ook de uitvoerder van onze bouw, Stefan, heeft diverse keren adviezen verstrekt (ongevraagd!) die zeker tot een hoger woongenot bijgedragen. De aandacht voor details was zeer groot. Commentaar van onze zijde niet of nauwelijks nodig. Een ander buitengewoon sterk punt is de communicatie. Altijd bereikbaar binnen redelijke termijn, nooit teveel gevraagd, bouwvergaderingen in een zeer prettige sfeer. Rob, hartelijk dank voor een schitterende woning en een representatief kantoor. Chapeau!” 


Nieuwbouw woonhuis fam. Egbers- Egberts te Wehl

Voor de nieuwbouw van ons nieuwe huis zijn wij een samenwerking gestart met Rob Melchels. Het was een zeer boeiend en leerzaam proces om samen met Rob en de overige leden uit ons “bouwteam” een huis te bouwen volledig afgestemd op onze wensen. De nieuwbouw heeft een unieke leef- en woon- en werkplek opgeleverd, waar we nu al ruim een half jaar met zeer veel plezier vertoeven. Wij kijken dan ook terug op een geweldige ervaring spreken grote dank uit naar de bouwer Rob Melchels en al zijn betrokken collega’s.

Werkwijze

 • Initiatieffase  

  Alles begint met een droom; uw idee voor een woning of bedrijfspand. Samen gaan we om tafel om tijdens een goed gesprek een eerste aanzet te maken tot een plan.

 • Ontwerpfase  

  Uw idee krijgt vorm op papier. We tekenen met onze kennis en kunde en naar uw wensen het  ontwerp voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

 • Prijs- en contractfase 

  Wij maken een heldere en transparante offerte. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Als u akkoord bent volgt de contractondertekening.

 • Voorbereidingsfase

  Het plan wordt verder uitgewerkt. We gaan aan slag met de keuze van materialen en het bestellen daarvan. Omdat wij maatwerk leveren is een goede voorbereiding en tijdplanning essentieel.

 • Uitvoeringsfase

  Tijd om te bouwen! Onze vakmensen gaan werken aan uw droom. Tijdens het hele bouwproces komen we regelmatig bij elkaar om de voortgang samen te bespreken. Zo blijft u op de hoogte van het bouwproces.